A recept hozzávalói:
10 db kerek babapiskóta
125 g liszt
160 g cukor
1 cs vaníliáscukor
30 g kakaópor
½ tk sütőpor
½ tk szódabikarbóna
90 ml víz
40 g napraforgó olaj
1 ek ecet
100 ml tejszín
140 g fehér csokoládé
A sütőt 180 fokra előmelegítjük. A muffinformába beletesszük a papírokat, majd mindegyik aljára a kerek babapiskótát is.
A recept hozzávalói szerint előírt mennyiségű lisztet, cukrot, sütőport, szódabikarbónát és a vaníliás cukrot összekeverjük, majd hozzáadjuk a vizet, ecetet, olajat és 5 perc alatt sima masszát gyúrunk. A masszát szétosztjuk a formákba, majd az előmelegített sütőben 30 percig sütjük.
A tejszínt felfőzzük, levesszük a tűzről, és feloldjuk benne a fehércsokoládét. Hagyjuk kihűlni, jól felverjük, majd habzsákba töltjük és bevonjuk vele a tündérsütemények tetejét.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése