![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhdFVqQD70vRxVlPBe5cxJkmQIbABmYKqgmR98NXXs1PRmrXHKO2BVnRbtQJIZkWBfSv7Shk_Ue-1Jh_39pnUY9LZAgxh4EiBqrc0oNQb5F_ZWfIgxOObip9Bqcje8yKU1oB5Tj7o_bOz5A/s200/1289059238_15.jpg)
Vadgesztenye süti
Hozzávalók: 50 dkg darált háztartási keksz, 20 dkg margarin, 1 csomag 25 dkg-os gesztenyemassza, 15 dkg porcukor, 2 ek. rum, tej ( nekem 1.8 dl kellett )
Elkészítés:
A hozzávalókból gyúrjunk egy formázható masszát úgy, hogy a tejet csak fokozatosan adjuk hozzá, és a porcukrot mindenképpen szitáljuk át. A tenyerünkkel formázzunk belőle gesztenye nagyságú golyókat A golyókat fogvájó segítségével félig – háromnegyedig mártsuk olvasztott csokoládéba. Csokiba mártogatás után sütőpapírra tegyük, erről utána könnyű leszedni. A fogvájó okozta lyukat az ujjunkkal könnyen eltüntethetjük, mivel a massza nagyon könnyen formázható.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése