2010. március 27., szombat

Húsvéti mogyorótorta

Hozzávalók (-):
    • 7 tojásból sütött kakaós piskóta
    • 25 dkg vaj vagy Rama sütőmargarin
    • 25 dkg porcukor
    • 5 dkg kakaópor
    • 1/2 dl rum
    • 20 dkg mogyorókrém
    • 10 dkg darált mogyoró
    • színes, mogyorós cukor a díszítéshez

Elkészítése: A vajat vagy margarint vagy sütőmargarint habosra keverjük a porcukorral, a kakaóporral, és a rummal, majd hozzáadjuk a mogyorókrémet, és ezzel is habosítjuk. A piskótát 3 felé vágjuk, megtöltjük a krémmel, tetejét is ezzel vonjuk be. Az oldalát darált mogyoróval díszítjük, a tetejére színes mogyorós cukrot rakunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése