2010. március 27., szombat

joghurtos vaniliakrém

Hozzávalók
(4 kisebb vagy 2 nagyobb adag)

2,5 dl tej

2 evőkanál cukor

8 evőkanál csokilikőr

kb. 1 dl joghurt

fél csomag vaníliás pudingpor

maradék muffin, piskóta, kuglóf stb.

a díszítéshez tortadara vagy csokoládéforgács

Előveszek négy poharat vagy üvegtálkát, török az aljukra a süteményből, és mindegyiket meglocsolom 2 evőkanál csokilikőrrel. A tejben elkeverem a cukrot és a pudingport, és megfőzöm.



A még forró pudingba belekeverem a joghurtot, pár percig hagyom hűlni, majd átkeverem, és a poharakba kanalazom. Miután eléggé lehűlt, hűtőbe rakom, és tálalás előtt tortadarával díszítem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése