• 1 kg túró
  • 2 csomag tejszínhabpor
  • 2 csomag étkezési zselatin + 5 dl forró víz
  • 2 üveg őszibarack konzerv
  • ízlés szerint cukor és citromlé
  • pici só
  • A tésztához:
  • 20 dkg darált keksz
  • 10 dkg olvasztott sütőmargarin
  • 1 marék darált dió
  • Elkészítés:

    A tészta hozzávalóit összekeverjük és a tortaformába nyomkodjuk, majd hűtöbe rakjuk, míg megdermed.

    A tejszínhabport ferverjük, majd belekeverjük a túrót, ki hogy szereti , darabosabbra vagy krémesebbre (ezt mixerrel érhetjük el). Ízesítjük, beletesszük a kockára vágott őszibarackot. A forró vízben feloldjuk a zselatint, és belekeverjük a krémbe. Állni hagyjuk, míg egy picit elkezd sűrűsödni, ekkor a tortaformába öntjük, és megvárjuk míg megdermed. Csokiöntettel tálaljuk.