• A tésztához:
  • 10 dkg porcukor
  • 5 dkg olvasztott sütőmargarin
  • 1 evőkanál méz
  • 1 egész tojás
  • 1 tojássárgája
  • 23 csapott evőkanál liszt
  • 1 teáskanál szódabikarbóna
  • A krémhez:
  • 3 csomag vaníliás pudingpor (főzős)
  • 9 dl tej
  • 3 tojássárgája
  • 25 dkg vaj
  • 20 dkg porcukor
  • Valamint:
  • 5 dl tejszínhab
  • Nagyon finom édeskés a vaníliás krém

    Elkészítés:

    A tészta hozzávalóit kikeverjük. 2 lapot sütünk belőle tepsi hátán. A 3 csomag vaníliás pudingport 9 dl tejben 3 tojássárgájával felfőzzük. A vajat és a porcukrot kikeverjük, és a kihűlt vaníliás krémhez keverjük. Ezt a krémet rákenjük az első lapra. A krém tetejére a felvert tejszínhabot rásimítjuk, ennek a tetejére borítjuk a második lapot. Tetejére porcukrot hintünk. Egy egész éjszakát hűtőszekrényben hűtjük.